ΛΙΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Περιοχή : ΒΙΓΚΛΑΦΙΑ
Τηλέφωνο : 2734047022-6977275412
Ιστοσελίδα : www.pansion-voias.gr
E-mail : panagiotisliaros@yahoo.gr, info@pansion-voias.gr

Σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο, δίπλα σε έναν ολάνθιστο κήπο, τα δωμάτια “Βοίας” βρίσκονται σε ιδανικό σημείο μόλις 400 μέτρα από την πανέμορφη λίμνη της Στρογγύλης, την παραλία της Πούντας και την προβλήτα από όπου αναχωρούν τα φέρυ για την Ελαφόνησο.

Το κτήριο βρίσκεται μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο και διαθέτει ευρύχωρα, ηλιόλουστα δωμάτια με κλιματισμό, τηλεόραση και ιδιωτική βεράντα με θέα στην ύπαιθρο και τη θάλασσα.

Με χαρακτηριστική ποιότητα φιλοξενίας και ρομαντική ατμόσφαιρα ο “Βοίας” σας υποδέχεται στα ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια του με τις απλόχωρες βεράντες με θέα στο χωριό και στη θάλασσα. Επίσης στο χώρο της υποδοχής λειτουργεί για πάνω από τριάντα χρόνια το εστιατόριο της οικογένειας Λιάρου, όπου μπορείτε να απολαύσετε σπιτικό φαγητο, χειροποίητους μεζέδες και το καφεδάκι σας κάτω από τις μποκαμβίλιες.

Αξιοσημείωτα είναι τα πολλά σπήλαια της περιοχής, με σημαντικότερο αυτό του Αγίου Ανδρέα στην Καστανιά, το απολιθωμένο δάσος με τα πλούσια παλαιοντολογικά ευρήματα και το αναρριχητικο πάρκο “Ζομπολο” στην Αγία Μαρίνα, ο υγρότοπος της Στρογγύλης λίμνης και ο βιότοπος των αμμόλοφων με το σπάνιο είδος κέδρων στον οικισμό Βιγκλάφια του Αγίου Γεωργίου..

Μη διστάσεται να ζητήσετε από τον κο. Τάκη και τη σύζυγο του να σας “ξεναγήσουν’ στα μυστικά της αρχαιότερης βυθισμένης πόλης στο Παυλοπέτρι…